Trainspotting Stockholm

Under perioden juni-december 2010 anordnar Spårvägsmuseet fototävlingen “Trainspotting Stockholm”. Alla är välkomna att vara med.

Ledord för tävlingen är staden, infrastrukturen och trafiken. Vi ser gärna att dessa ledord tolkas personligt och konstnärligt. Viktigt är dock att dessa teman finns med i bilderna, till exempel i form av fordon (alla sorters kollektivtrafik: buss, tunnelbana, pendeltåg, spårvagn, lokalbana) anläggningar, resenärer etc.

1:a priset består i ett presentkort till museets butik på 2000 kr. Priset delas ut av  Spårvägsmuseets Vänförening. Vi delar också ut fina andra och tredje priser. Vinnaren koras av museets jury. Ett urval, och givetvis vinnarbilden kommer att visas på museet i en mindre fotoutställning. Vi gör även en webbutställning.

Hur går det till?

Varje deltagare får högst skicka in tre bilder. Skicka en digital bild i jpg-format till trainspotting@sl.se. Du kan också ladda upp din bild på museets Flickr-grupp Trainspotting www.flickr.com/groups/1462316@N23/

Bildens upplösning skall vara 300 dpi, och en bredd på högst 1500 pixlar. Sista dag för inskick av bilder är 15/12 2010.

Vid deltagande ger du också Spårvägsmuseet rätten att använda din bild i museets verksamhet och för publicering på webben.

Lycka till!

Christoffer Sandahl