Höstlov på museet

Välkomna till en riktigt händelserik höstlovsvecka på Spårvägsmuseet. Det som är så bra med höstlov på museet är ju att man kan ha roligt samtidigt som man lär sig en massa nya saker.

27/10 Modellbyggaren Jörgen Edgar visar hur han bygger sina modeller. Här kan du få inspiration och goda råd till ditt eget modellbyggande.

26/10-3/11 Modellbyggarverkstan står öppen för alla små och stora kreatörer. Låt fantasin flöda när du bygger din spårvagn eller buss.
Nytt för i år är att du kan bygga din egen skärgårdsbåt. Pris: 20 kronor. Verkstan stänger en timme före museet.

28/10-1/11 14-16 Provkör museets minibussar. Från 5 år

28/10-1/11 Under hela höstlovsveckan blir det rälsbusskörning igenom museet. Följ med på en tur

med minitunnelbanans kompis från landet. OBS: Ingen körning 2/11. Pris: 10 kronor.

26/10-1/11 kl 14. Familjevisning av museet. Följ med på en tidsresa genom museet. Lär känna busspojken och spårvagnshästen Klas. Och förresten; Vad var skallerormen för något?

Vi ses på Spårvägsmuseet.