Skola + Museum = sant

Till dig som arbetar i förskola, grundskola eller gymnasium

Kom och möt 43 av Stockholms museer och kulturinstitutioner. Se vad vi kan erbjuda för dig och din skola. Mingla, lyssna till föredrag och delta i vårt fina visningslotteri! Årets skolmässa hålls denna gång på Moderna Museet och Arkitektur- och designcentrum den 26 januari 2015. Vi bjuder på smörgås och vin alternativt alkoholfri dryck. Samlingarna på både ArkDes och Moderna Museet hålls extraöppet denna kväll.

Vinn en lektion Vi lottar ut 43 fina vinster!

Varje vinst är en visning/lektion/pedagogiskt program för dig och din skolklass på något av de deltagande museerna och kulturinstitutionerna.

Föredrag

En inspirerande föreläsning som relaterar till kultur och skola kommer att ges vid två tillfällen under kvällen. Vi återkommer med mer information längre fram.

När: Den 26 januari 2015 klockan 16.00–19.30

Var: Moderna Museet och Arkitektur- och designcentrum, Exercisplan 4

Kostnad: Mässan är gratis men vi debiterar 200 kr för ej utnyttjad eller avanmäld plats. Avanmälan måste ske senast 22 januari. Anmälan: Du kan endast anmäla dig digitalt via länken nedan. KLICKA HÄR så kommer anmälningsformuläret upp. OBS! MEDTAG KVITTO PÅ BOKNINGEN FRÅN SIMPLE SIGNUP! Sista anmälningsdag är den 15 januari 2015 Hjärtligt välkomna!