Rälsbusskörning genom museet

Sportlov på museet

Välkomna till en riktigt händelserik sportlovsvecka på Spårvägsmuseet. Här kan du både ha roligt och samtidigt lära dig en massa nya saker om trafiken.

Under hela sportlovsveckan blir det rälsbusskörning igenom museet. Rälsbusskörning på museeet har blivit en kär tradition under loven. Håkan Pettersson med vänner finns på plats även detta lov för att köra små och stora spårälskare Pris: 10 kronor.

Vår populära modellbyggarverkstad står också öppen hela veckan för alla små och stora kreatörer. Låt fantasin flöda när du bygger din spårvagn eller buss. Verkstaden stänger en timme innan museet. Pris 20 kr.

21-22/2 Stockholm Live Steamers kör riktiga små ångtåg i museet. Underbar koldoft och modeller i toppklass utlovas!

Familjevisning varje vardag kl 14. Följ med på en tidsresa genom museet. Lär känna busspojken och hästen Klas. Och förresten; Vad är en jitterbugg för något?

28-1/3 Modellbyggaren Jörgen Edgar visar hur han bygger sina modeller. Här kan du få inspiration och goda råd till ditt eget modellbyggande.