Skrikfabriken-kids-poster

Fira Halloween med Skrikfabriken

Under 10 dagar kommer museet att förvandlas till ett lagom läskigt ställe där barn och vuxna kan få uppleva ett riktigt amerikanskt Halloweenfirande. Det blir bus-eller-godis, ”Läskiga spåret” (en spökrunda genom museet), ansiktsmålning, pumpaskärning och mycket mer.

Kom gärna utklädd! Varje dag finns det en tävling för bästa kostym.

För mer information och kontakt kan ni besöka Skrikfabrikens webbsida www.skrikfabriken.se

Du kan köpa biljetter till eventet via nätet på www.billetto.se eller på plats här i museet.

Priser:  0-2 gratis, 2-6 år 160 kr, 7-11 år 185 kr (inklusive entré till museet). I detta pris ingår följande aktiviteter:

• Museets inträde
  • Bus eller godis en gång
  • Läskiga Spåret
  • Trollerishow (John Henry / Rasmuss Wurm)
  • Tipsrunda
  • Kostymparad med kostymtävling (12.30 i cafét)
  • Mini-ansiktsmålning (för en extra kostnad kan du uppgradera den till en specialeffekts-sminkning)
  • 30 kr rabatt på pumpapyssel (ordinarie pris 80 kr)

Observera att biljetter  till minitunnelbanan inte ingår i paketet. Den kostar 10 kr och köps i museets reception.

För de besökare som inte önskar delta i Skrikfabrikens aktiviteter så är museet öppet som vanligt med vanliga entrépriser.

Välkomna(om ni vågar)