Förtydligande angående museitips i DN

Snart är höstlovet här och med anledning av detta tipsade Dagens Nyheter idag, den 23/10, om roliga museer att besöka under lovet. Vi är glada och stolta att Spårvägsmuseet är ett av de utvalda museerna. Tyvärr stämde inte riktigt informationen om våra aktiviteter under lovet. Precis som förra året gästspelar Skrikfabriken på museet och de utlovar ett riktigt roligt halloween-evenemang (se priser på www.skrikfabriken.se). Museets minitåg rullar som vanligt, men däremot rullar inte minibussarna och rälsbussen i år.

Istället kan du under tisdag, onsdag, lördag och söndag åka en tur med en riktigt veteranbuss.

Varmt välkommen