Tack alla besökare!

Nu lämnar Spårvägsmuseet lokalerna på Södermalm efter många händelserika och roliga år. Det var 1991 som museet slog upp portarna i den gamla spårvagnshallen och då tror jag att ganska få av oss anade vilken fantastisk verksamhet som skulle komma att fylla lokalerna. Vi vill tacka alla vänner och besökare som kommit till oss, under senare år har ni faktiskt varit 120 000 om året. Extra roligt är att många av er varit barn och unga och att ni också varit väldigt nöjda med besöken på Spårvägsmuseet. Häromdagen tittade jag i museets gästbok och läste några av era fina inlägg. Det blev så uppenbart att vi har betytt och betyder mycket för många och det gör oss på Spårvägsmuseet väldigt stolta. Nu börjar vi planera för det nya Spårvägsmuseet i Norra Djurgårdsstaden som vi hoppas kunna inviga under 2019. Vi hoppas självfallet att ni alla vill besöka oss även på den nya adressen. Det kommer att bli ett riktigt bra museum, det lovar vi!

Så, ett stort tack till alla våra intresserade, initierade och glada besökare. På återseende!

Bästa hälsningar

Museichef Christoffer Sandahl med personal.