Snurran 4

Passa på att besöka museet under sommaren

Spårvägsmuseet kommer snart att flytta till nya lokaler. Passa på att besöka oss under sommaren, då vi har öppet precis som vanligt. Under juli månad står till exempel vår modellbyggarverkstad öppen alla vardagar kl 14-16. Här kan du bygga din egen buss-eller spårvagnsmodell, precis som du själv vill ha den!

Mellan den lördagen den 2 september till och med söndagen den 10 september kommer museet att genomföra en festlig finalvecka med extra öppethållande, guidade visningar och mycket annat.

Den 10 september är den sista dagen som museet håller öppet. Museet öppnar åter i nya lokaler i Hjorthagen under hösten 2019. Under mellanperioden kommer vi inte att hålla öppet  för besökare.

Välkomna!