Brunkebergstorg

Kulturnatt på museet

Lördagen den 29/4 är det återigen dags för Kulturnatten i Stockholm. Spårvägsmuseet håller öppet mellan kl 18.00-24.00.

Vi kör veteranbusstrafik tillsammans med Djurgårdslinjen under kvällen. Bussarna kommer att köra Spårvägsmuseet-Norrmalmstorg-Spårvägsmuseet. Bussarna stannar inte på några andra hållplatser längst vägen. Bussarna kommer att avgå från museet med (ca)20 min intervall, fram till kl 22.00.

I museets utställningar kommer du att kunna träffa på några stockholmskaraktärer från förr. De berättar gärna om ”sitt” Stockholm mellan kl 19-22.

I vår biograf visar vi filmpärlor från vårt arkiv. De här filmerna har du garanterat inte sett förut! Filmerna visas under hela kvällen.

Välkomna!